Λαχανικά με κάρυ

Τα υλικά που θα χρειαστούμε είναι

1 μικρό μπρόκολο, 1 μικρό κουνουπίδι, 2 καρότα, 1 κρεμμύδι, 1 σκελίδα σκόρδο, μία κουταλιά λάδι, αλάτι, πιπέρι και κάρυ ανάλογα με το πόσο θέλουμε.


Πλένουμε και βράζουμε τα λαχανικά. Τα βράζουμε για περίπου 10 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν.


Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο.


Τα σοτάρουμε στη κουταλιά λάδι

Προσθέτουμε τα βρασμένα λαχανικά, αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε το κάρυ.


Μπορούμε να το συνοδεύσουμε με ρύζι.